Site pictogram Amanprana blog

Water: frist je op, lest de dorst en is o zo goed voor je!

Water met fruit, infused water

Al van ‘infused water’ gehoord? De trend om water smaak te geven met fruit en kruiden. De trend is afkomstig uit de VS en wint snel terrein. Ook in Europa. Grote merken als Spa geven hun water fruitsmaakjes. Om het verantwoord te houden ga ik liever zelf aan de slag! Het is niet alleen mooi om te zien, maar ook lekker én vooral: water drinken is niet meer zo saai!

Leuke smaakcombinaties voor je infused water (water met fruit en kruiden)

Fuit, kruiden en andere smaakmakers genoeg. Experimenteer eens met deze combinaties in je water :

Hmmmm…gewoon door dit op te schrijven, krijg ik hier al zin in. Vandaag ga ik voor de combinatie perzik en munt! Bij zwoele temperaturen kan je fruit ook invriezen, en dit gebruiken als ijsblokje. Zo heb ik in Seu d’Urgell, vlakbij de bronnen van Pineo in Catalonië, een water gedronken met hierin een bevroren schijfje citroen, de schil lichtjes gekarteld voor extra smaak. Was me dat fris, én overheerlijk bij 35°C!

Pineo natuurlijk mineraalwater

Kies je water zorgvuldig: ik kies Pineo en onderweg de Eco-respekt fles

Water is ons levenselixir. De basis is dan ook belangrijk bij de bereiding van infused water. Mijn go-to water is altijd Pineo water. Dit is zelfontspringend en natuurlijk mineraalwater, recht uit de Spaanse Pyreneeën. Zonder toevoegingen. Gewoon puur natuur. Recht uit de bron in zijn glazen (design) fles. What else?

Mijn water voor onderweg neem ik altijd mee in de Amanprana Eco-respekt fles: handig, milieuvriendelijk én hygiënisch. Je ziet deze mooie fles (ook met een hoesje) in de bovenste foto van dit artikel.

print
Summary
Article Name
Water: frist je op, lest de dorst en is o zo goed voor je!
Description
Water combineren met fruit en kruiden? Infused water is erg gezond én zorgt dat je wat meer water drinkt. Bekijk de recepten en tips voor dit gezonde water!
Author
Publisher Name
Amanprana