Site pictogram Amanprana blog

Amanprana op bezoek bij nieuwste uitbreiding van Het Natuurhuis: bistro Natuurkost

Biologische Bistro Natuurkost Antwerpen

Yummie! Zaterdag heb ik een nieuw lunchadresje ontdekt in Antwerpen, de nieuwe telg van Het Natuurhuis: bistro Natuurkost. Lekker, gezellig, en ooooh zo gezond! Alles biologisch en vers klaargemaakt.

Vaak vragen mensen aan mij: „Waarom open je geen Amanprana-restaurantje?”. Bij Natuurkost zijn ze goed op weg: op tafel vind je onze extra vierge olijfolie Hermanos Catalan, het brood komt op onze Qi-boards, in de kruidenmolen zit de ORAC-botanico kruidenmix en ze serveren Pineo water en Amanprana Kotobuki Matcha thee…..Ik was helemaal happy :). Als dit niet mijn vast ontbijt- en lunchplekje wordt!

Bistro Natuurkost is 100% bio en heeft gerechten op de kaart staan die vegetarisch, vegan, raw en glutenvrij zijn. Deze zijn duidelijk weergegeven op het menu. Dagelijks verse soepen, biologische gerechten, sapjes, enz. Ik at er de Sea-Salad; met zeewier, avocado, boontjes, soja-en sesamdressing. Heerlijk, en met flink wat rauwkost erbij!

Wie/wat is Het Natuurhuis?


Het Natuurhuis
 is een speciaalzaak van natuurlijke en biologische producten. Hun eerste twee vestigingen openden zij al in Merksem (al in 1977) en in het centrum van Antwerpen.  16 augustus hebben zij een derde vestiging geopend op ‘t Zuid in Antwerpen. Snel daarna volgde dan ook bistro Natuurkost in Hopland 46, om de hoek van de centrumlocatie van Het Natuurhuis: open sinds september.

Speciale band met Het Natuurhuis

Het Natuurhuis ken ik al een hele tijd. Josée, samen met haar man de oprichter van Het Natuurhuis, heeft mij namelijk begeleid in de eerste stapjes van de natuurvoeding. Gaandeweg heeft zij mij gestimuleerd om kooklessen te gaan geven en zij waren de eerste winkel die onze Okinawa Omega olie hebben verkocht. Mooi om te zien dat zij zo aan het uitbreiden zijn! Het is trouwens ondertussen een echt familiebedrijf geworden.

Adres Natuurkost

Adres: Hopland 46, 2000 Antwerpen.
Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 08:00 – 18:00, zaterdag van 09:00 – 18:00

Zeker een aanrader!

print
Summary
Article Name
Amanprana op bezoek bij nieuwste uitbreiding van Het Natuurhuis: bistro Natuurkost
Description
Amanprana ging op bezoek bij bistro Natuurkost van Het Natuurhuis in het centrum van Antwerpen. Ideaal voor een gezonde lunch. Biologisch en en lekker.
Author
Publisher Name
Amanprana