Artikelen in de categorie Amanprana bezoekt

Barcelona hotspots

Amanprana bezoekt - 24/10/2017

Ga je op citytrip of plan je je jaarlijkse vakantie naar Barcelona? Het kan allemaal. Bruisend Barcelona, en trouwens de gehele streek rond deze stad, heeft ontzettend veel te bieden; je kunt er relaxen in het park, zwemmen in de zee, shoppen bij de haute couture, romantisch dineren op een dakterras of rondfietsen op de La Ramblas. Weet je nog niet wat je wilt doen en wil je goed voorbereid vertrekken? Ik geef je graag mijn lievelingsplekjes mee.

Lees meer

Lees meer

Amanprana bezoekt: Spaans textielbedrijf Teixidors. Ontdek hoe je warmte aan je interieur én hart kunt geven

Sinds kort hebben we in onze mooie biologische, ethische webshop Amanvida.eu (officieel Amanprana-dealer) het Spaanse merk Teixidors. Toen ik de producten ontdekte was ik direct verliefd, niet alleen vanwege de kwaliteit en de looks, ook omdat ik ontdekte dat Teixidors, net als Amanprana, duurzaamheid en ecologie erg belangrijk vindt.

Lees meer

Lees meer

Amanprana bezoekt: boeklancering MENOPOWER van Martine Prenen

Amanprana bezoekt - 09/03/2017

Sinds gisterenavond staat het nieuwe boek van Martine te pronken (ondertussen het vijfde…) in mijn boekenkast. Niet geheel toevallig was het ook 8 maart: Internationale vrouwendag. Het boek gaat over de menopauze en heeft de toepasselijke titel MENOPOWER…Een interessant onderwerp. Iets waar alle vrouwen vroeg of laat mee worden geconfronteerd.

Lees meer

Lees meer

Amanprana bezoekt: Polly Higgins (Advocaat van de aarde). Kan het recht ecocide voorkomen?

Dos Winkel van Sea First, Advocaat van de aarde Polly Higgins en Chantal Voets van Amanprana

In de prachtige boekwinkel Grand Theatre in Breda, heb ik Polly Higgins ontmoet – een lieve tengere vrouw, met zo veel charisma! Ze gaf hier een lezing die mijn man Bart en ik hebben bijgewoond. Polly Higgins noemt zichzelf Advocaat van de aarde – voorvechtster om van ecocide een internationale misdaad te maken. Ze werd voor gek verklaard, maar nu de ernst van de situatie steeds duidelijker wordt heeft ze gelukkig steeds vaker een podium…

Lees meer

Lees meer

Amanprana bezoekt de Food Inspiration Days: vol inspiratie en drive weer naar huis

Amanprana bezoekt - 25/10/2016

Gisteren naar de Food Inspiration Days geweest in Nederland en ben helemaal opgepept en voldaan thuis gekomen! Hoofd en buikje vol van al die prachtige verhalen en al dat lekkers. Een gemixt gezelschap van jonge entrepreneurs, chefs, trendwatchers en motivators….De Food Inspiration Days is een inspiratie-evenement voor professionals in de horeca en foodservice. Je leert hier de foodtrends of tomorrow kennen. Wat ik zag beviel me wel!

Lees meer

Lees meer