Site pictogram Amanprana blog

Verwarmend: chocolademelk Gula Java Cacao met gember en sinaasappel

Gula Java Cacao, warme chocomelk

De winter, we hebben hem nog niet veel gezien maar hij is aan het wachten en zal er snel zijn (eerst maar eens goed Kerst en Nieuwjaar vieren!). Kou, regen, wind en misschien nog wat sneeuw is wat hij meebrengt. Heerlijk om warm binnen te zitten. Niet leuk om rillend van de kou op de bank te zitten. Daarnaast staat die verwarming soms al hoog genoeg. Wat je nodig hebt? Comfortabele kleren, een dekentje en een verwarmend drankje. Dat is genieten! Probeer eens deze Gula Java Cacao met gember en sinaasappel.

Heerlijke combinatie chocolade-sinaasappel-gember

De combinatie gember (gember is een specerij met sterke, licht pittige smaak) en sinaasappel is een klassieker, evenals sinaasappel en chocolade (denk maar aan gekonfijte sinaasappel met chocoladejasje), de combinatie met Gula Java Cacao, gember en sinaasappel is dus snel gemaakt. En wat is het heerlijk! Proef het zelf, erg simpel, echt eens iets anders. Laat je verwarmen.

Ingrediënten chocolademelk met gember en sinaasappel

Voor 1 kopje

1 kopje amandelmelk

3 schijfjes verse gember

2 el Amanprana Gula Java Cacao

2 schijfjes sinaasappel

Bereiding chocolademelk

Verwarm de amandelmelk met de schijfjes gember in een klein pannetje. Voeg er de Gula Java Cacao aan toe en roer goed. Doe, wanneer de melk goed warm is (deze mag niet koken), de partjes sinaasappel erbij. Verhit nog heel even en schenk dan uit in een mooie beker of dubbelwandig glas. Geniet van je verwarmende drankje.

print
Summary
Recipe Name
Chocolademelk Gula Java Cacao met gember en sinaasappel
Author Name
Published On