Site pictogram Amanprana blog

Gratis Amanprana ebook: vol kerstrecepten

Amanprana ebook kerstrecepten

Bij Amanprana doen we het dit jaar net even anders richting eindejaar. Geen kerstkaart of zomaar een berichtje. Nee: we hebben een ebook voor jou gemaakt!

Gratis Amanprana ebook: Het Kerst-Book met heerlijke recepten

Wat doen we allemaal graag tijdens de feestdagen aan het einde van het jaar? Heerlijk samenzijn en genieten van het gezelschap en het lekkere eten. Mooi meegenomen als dit eten naast lekker ook nog een beetje verantwoord is!

Wij zijn bij Amanprana al even bezig om achter de schermen iets moois te maken. Voor jullie: zij die interesse hebben in onze producten en die onze filosofie kunnen waarderen.

Wij respecteren wat collega’s, zakenrelaties, klanten of anderen voor Amanprana doen. We waarderen juist de vanzelfsprekendheden en de kleine dingen. Om jullie allemaal te bedankt hebben we wat extra’s gedaan om onze kerst-en nieuwjaarswensen over te brengen. Met een beetje extra aandacht en een beetje meer gevoel.

Download het ebook vol lekkere kerstrecepten

Het is een super leuk ebook geworden waarin 15 Amanprana-medewerkers hun lievelingsgerecht voor je presenteren. In dit ebook leer je hen maar ook onze Amanprana producten iets beter kennen.

Wil je het gratis ebook met recepten ontvangen? Klik hier

print
Summary
Article Name
Gratis Amanprana ebook: vol kerstrecepten
Description
Een gratis ebook voor heerlijke recepten, speciaal voor kerst. Gemaakt door Amanprana medewerkers. Lekkere, simpele en gezonde kerstrecepten.
Author
Publisher Name
Amanprana