Site pictogram Amanprana blog

Goede voornemen: Gezonder eten en leven in 2018!

Gezellig Kerstdagen doorgebracht met familie en vrienden? Misschien ook even aan gedacht om uit te pluggen en te genieten van het gezelschap van je beloved ones?

Heb je al nagedacht over wat je wilt aanpakken of veranderen in 2018? Eén van de top populairste voornemens elk jaar is “gezonder eten en leven”. Staat deze ook op jouw lijstje?

Het is in ieder geval een mooi voornemen dat helaas bij vele na een aantal weken alweer lijkt te zijn vergeten. Begrijpelijk, want in 1x 180 graden draaien, werkt voor de meeste niet. Een ‘lifestyle change’ kost tijd en voorbereiding, maar laat je zeker niet afschrikken! Bedenk wat je wilt bereiken en zorg dat je doelstelling realistisch zijn! En verander je (eet)gewoontes beetje bij beetje en stapje voor stapje. Zo kom je al een heel eind.

Zelf heb ik in mijn boek “Eet goed, dat doet je goed” heel eenvoudig proberen aan te tonen, hoe je met een paar kleine veranderingen in je eetgewoontes al een heel eind op weg geraakt. Zelf pleit ik al jaren voor meer groenten, fruit, de juist vetten en suikers. De laatste tijd zien we wel dat er meer en meer bewustwording komt en zijn er een aantal BV’s die dezelfde weg volgen.  Mooie voorbeelden in de media zijn Martine Prenen, Pascale Naessens, Sandra Bekkari,…

Supertrots zijn we dan ook dat deze mediafiguren onze producten gebruiken. Ook Karen Daemen is een grote fan van Amanprana – en nam onze producten mee naar de camping.

Onder het motto “Voeding als medicijn”, willen we iedereen bewust maken dat de kwaliteit en herkomst van je voeding superbelangrijk is voor een gezond lichaam en leven.

Inspiratie opdoen? Je kan ons vinden op 6 en 7 januari met een Amanprana stand op de Nooit Meer Diëten Beurs van Sandra bekkari (in het Kursaal van Oostende). Dit tweedaags evenement staat in het teken van een gezonde levensstijl en hoe dit hand in hand kan gaan met lekker eten.

En ik heb goed nieuws! Wij mogen 24 duo tickets weggeven voor dit evenement. Wil je kans maken op zo’n duo-ticket? Meld je uiterlijk 29 december aan via de Facebookpagina van Amanprana  en wie weet ben jij één van die gelukkige die samen met vriend/vriendin gratis op 6 of 7 januari de Nooit Meer Diëten Beurs mag gaan bezoeken en 1 van haar lezingen mag bijwonen.

Meer informatie vind je op https://www.facebook.com/Amanpranaproducts/ of via https://www.nooitmeerdieten.be/

Ik wens je hele fijne feestdagen en een geweldige jaarwisseling!

print