Artikelen in de categorie Video

Griekse klassieker in een nieuw jasje: recept voor een vegetarische moussaka

Food, Video - 20/03/2017

Recent heb ik enkele video’s opgenomen waarin ik een paar van mijn recepten maak (uit mijn boek Gezond en gelukkig met eiwitten). Al deze recepten bevatten het nieuwe seitan gehakt van Bertyn. Deze week deel ik graag het recept voor een veggie Griekse moussaka met je. Omdat het in België nog Dagen Zonder Vlees is, en je misschien wel meedoet, zal ik komende tijd meer van deze video’s plaatsen.

Lees meer

Lees meer

Reacties op mijn boek: Eet goed, dat doet je goed. Nu te bestellen

Video - 21/01/2016

Mijn boek is te verkrijgen. Dit is de eerste stap, uiteraard hoop ik dat mijn boek Eet goed, dat doet je goed het goed gaat doen. Naar enkele mensen waar ik (familie, vrienden) en Amanprana (leuke samenwerkingen, fans, enthouasiastelingen) een speciale band mee hebben heb ik het boek al verstuurd. Een ‘special edition’, als blijk van waardering. Zij waren dan dus ook één van de eersten waarvan ik een reactie kon verwachten. Wat was ik blij met de leuke complimenten die ik te horen heb gekregen! Bekijk bovenstaande video voor een paar van de ontvangen reacties, van onder andere Kim Clijsters, Pascale Naessens, Irene Lelieveld en Rineke Dijkinga.

Lees meer

Lees meer

Nog enkele dagen: wat je kunt verwachten van mijn kookboek

Video - 17/01/2016

Nu is het echt wel aftellen, nog maar een paar dagen voordat mijn kookboek Eet goed, dat doet je goed beschikbaar is. Er zijn al enkele special editions uitgedeeld en de reacties waren erg positief! 

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar mijn boek? In deze video heb ik alvast een kleine uitleg gegeven, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Lees meer

Lees meer

Waar komt het idee voor mijn boek Eet goed, dat doet je goed vandaan?

Video - 14/01/2016

Nog slechts een weekje en dan is het zo ver: mijn boek Eet goed, dat doet je goed zal beschikbaar zijn. Helemaal klaar voor jou om ideeën op te doen en te inspireren.

Het idee voor dit boek is ontstaan uit iets wat ik in mijn eigen leven ben tegengekomen…

Lees meer

Lees meer

Video Papaya Avocado salade: een zomerse, vrolijke en frisse salade

Video - 02/12/2015

Kun jij wel een positieve boost gebruiken? Deze salade met papaya en avocado is superlekker. Wist je dat een overheerlijke (en bovendien vrolijk ogende) salade in een handomdraai op tafel kan staan?

Lees meer

Lees meer