Site pictogram Amanprana blog

Amanprana bezoekt: boeklancering MENOPOWER van Martine Prenen

Martine Prenen en Chantal Voets bij presentatie boek Menopower Martine Prenen

Sinds gisterenavond staat het nieuwe boek van Martine te pronken (ondertussen het vijfde…) in mijn boekenkast. Niet geheel toevallig was het ook 8 maart: Internationale vrouwendag. Het boek gaat over de menopauze en heeft de toepasselijke titel MENOPOWER…Een interessant onderwerp. Iets waar alle vrouwen vroeg of laat mee worden geconfronteerd.

Presentatie bij Greenway in Antwerpen

De boekpresentatie van MENOPOWER vond plaats op een erg leuke locatie: bij Paul Florizoone van Greenway – die één van de eerste trendy veggie restaurantjes opende in Gent. Ondertussen is er al een vestiging in Brussel en Leuven en zijn ze sinds zo’n 2 jaar ook in Antwerpen te vinden. Zeker een aanrader voor een snelle gezonde hap op de Groenplaats in Antwerpen! Recent deed ik er nog mee aan een kookmarathon en maakte ik er heerlijke Spaghetti Seitanese.

Powervrouwen (en supporterende heren 🙂 ) bij presentatie boek MENOPOWER van Martine Prenen

Bij de boekpresentatie waren veel powervrouwen uitgenodigd! De positieve energie en de enthousiaste vibes waren aanwezig. Ik had interessante gesprekspartners in overvloed…

Alle gasten die aanwezig waren hebben veel gemeen: passie, food, genieten en positieve vibes. Misschien wel het belangrijkste: gezondheid koesteren. Ik krijg daar instant energie van!

Het boek MENOPOWER van Martine Prenen

Het boek MENOPOWER van Martine Prenen

Martine Prenen heeft MENOPOWER geschreven midden in haar menopauze (en alle andere 1001-activiteiten: knap!). De naam van het boek heeft ze gekozen omdat ook zij, na een wat moeilijke periode in de menopauze, de energie en positieve vibe voelt van de menopower. Hoewel de menopauze ontzettend eng is, is het iets heel natuurlijks. Gewoon go with the flow is het belangrijkste advies. Dit boek zal je gerust stellen en sturing en houvast geven. Martine laat zien dat de menopauze een tweede kans is: een nieuwe periode met kans op ontwikkeling. Niets engs aan dus..Het boek is zeker een aanrader wanneer je met de menopauze aan het worstelen bent of het idee krijgt dat dit het geval zal zijn. Ohja…ook voor de omgeving een mooi cadeau om te geven 🙂

Martine Prenen echte Amanprana-ambassadrice

Martine is al jaren fan van Amanprana, ik vond het super om te zien dat ze in MENOPOWER enkele van onze producten aan bod laat komen; Khoisan fleur de sel, Gula Java kokosbloesemsuiker en onze Rosas lichaams-en massageolie. Super om dat in zo’n krachtig boek te zien staan. Ook tijdens de boekpresentatie voelde ik me trots. Met een overvolle Goodie Bag, met hierin, of course, een paar Amanprana-producten, heerlijke thee, het nieuwe SkinnyLove van Lombardia en een zonnecrème die ik zeker ga uittesten, keerde ik voldaan en met een glimlach naar huis toe….Dankjewel Martine!

Ben je benieuwd naar MENOPOWER? Deze is verkrijgbaar via onze officiële webshop: bestel MENOPOWER van Martine Prenen bij Amanvida.  Bekijk zeker even de blog van Martine Prenen voor leuk leesvoer!

print
Summary
Article Name
Amanprana bezoekt: boeklancering MENOPOWER van Martine Prenen
Description
Chantal Voets bezocht de boekpresentatie van het boek MENOPOWER. Schrijfster van Martine Prenen in Greenway in Antwerpen. Bekijk het verslag van de avond!
Author
Publisher Name
Amanprana