Site pictogram Amanprana blog

Reacties op mijn boek: Eet goed, dat doet je goed. Nu te bestellen

Tweet Kim Clijsters over Eet goed, dat doet je goed Amanprana boek

Mijn boek is te verkrijgen. Dit is de eerste stap, uiteraard hoop ik dat mijn boek Eet goed, dat doet je goed het goed gaat doen. Naar enkele mensen waar ik (familie, vrienden) en Amanprana (leuke samenwerkingen, fans, enthouasiastelingen) een speciale band mee hebben heb ik het boek al verstuurd. Een ‘special edition’, als blijk van waardering. Zij waren dan dus ook één van de eersten waarvan ik een reactie kon verwachten. Wat was ik blij met de leuke complimenten die ik te horen heb gekregen! Bekijk bovenstaande video voor een paar van de ontvangen reacties, van onder andere Kim Clijsters, Pascale Naessens, Irene Lelieveld en Rineke Dijkinga.

Bedankt voor alle steun en reacties op mijn boek

Erg leuk om al deze reacties te lezen, en dan heb ik hier alles reactie van familie, vrienden en het team van Amanprana nog niet eens vernoemd. Het doet me goed zo gesteund te worden. Natuurlijk sta ik erg hard achter mijn boek maar het blijft toch spannend dat deze nu door anderen beschikbaar is. Iedereen is vooral enthousiast over de vormgeving, kwaliteit, de liefde en authenticiteit van mijn nieuwe kookboek. Dat is ook precies waar ik hard aan heb gewerkt. Ik wilde geen duizend-in-een-dozijn kookboek en dit is het dan ook zeker niet geworden! Ben je nieuwsgierig?

Bestellen Eet goed, dat doet je goed via webshop Amanvida

Mijn boek Eet goed, dat doet je goed wordt GRATIS verzonden via de officiële Amanprana webshop Amanvida.eu. De korting wordt automatisch verrekend zodra je het exemplaar toevoegt aan je winkelmandje.

Beschikbaarheid boek in biowinkel bij jou in de buurt

Voor België: Vanaf volgende week beschikbaar in een biowinkel bij jou in de buurt. Voor de winkeliers: Eet goed, dat doet je goed is bij groothandel Mannavita te bestellen. Bekijk hier de verkooppunten van Amanprana in België

Voor Nederland: Binnenkort beschikbaar via de biowinkel bij jou in de buurt. Voor de winkeliers: het boek is bij groothandel Terrasana te bestellen. Bekijk hier de verkooppunten van Amanprana in Nederland

Het boek is ook verkrijgbaar in het Duits, Frans en Engels. Te bestellen via de officiële Amanprana-webshop Amanvida.eu en na te vragen bij de verkooppunten bij jou in de buurt.

print