Site pictogram Amanprana blog

Eet goed, dat doet je goed

Chantal Voets in de tuin

Eet goed, dat doet je goed is de titel van het boek geschreven door Chantal Voets, oprichtster van Amanprana. Die titel is natuurlijk niet zomaar gekozen maar geeft weer waar zowel Chantal, als Amanprana voor staan.

Het boek Eet goed, dat doet je goed

In het boek komen de vele producten van Amanprana aan bod. Niet alleen krijgen ze een korte introductie en achtergrond, je ziet ook direct hoe je deze producten kunt toepassen. Dit maakt het dan ook erg interessant voor hen die graag onze Amanprana-producten gebruiken of voor hen die misschien nog niet precies weten hoe veelzijdig deze producten nu eigenlijk zijn.

Wat je nog kunt vinden in het boek? Zo’n 130 recepten, te maken in een eerlijke en eenvoudige keuken. Zonder poespas of uren werk. Daarnaast wordt er aandacht geschonken aan het milieu en de natuur, de Amanprana-waarden, gouden tips voor het verleggen van je voedingspatroon en uiteraard een hoop inspiratie. Wil je meer weten over het boek? Kijk dan eens op de productpagina van het boek Eet goed, dat doet je goed

Waarom het boek zo aansluit bij Voeding als medicijn

Voeding als medicijn. Goed leven is wat we allemaal willen. Lekker genieten en vooral gelukkig zijn. Dit boek geeft hier inspiratie voor. Voeding is in vele gevallen een sleutelwoord, niet iets wat we simpelweg ‘gewoon nodig hebben’. Voeding is meer dan enkel dat. Het volgen van een strikt dieet is zeker niet de bedoeling maar kleine zaadjes achterlaten waar je je levensstijl mee kan omgooien wel. Is het nog een opgave wanneer je weet dat goed eten ook lekker eten kan zijn?

print