Site pictogram Amanprana blog

De Amanprana blog van Chantal Voets

Voeding en gezondheid centraal op Amanprana Blog

Voeding als medicijn is het advies wat filosoof en grondlegger van de westerse geneeskunde Hippocrates meegaf aan zijn patiënten. Chantal Voets en haar man Bart Maes, oprichters van Amanprana, wilden volgens precies dat advies producten op de markt brengen. Passend bij de kennis en lifestyle die zij inmiddels zelf hebben, willen zij producten bieden waar ze achter staan. 100% puur natuur en 100% BIO. Amanprana werd geboren.

Chantal Voets is gek op koken en deelt het liefst haar kennis, allerhande weetjes en inspiratie uit aan ieder de het weten wilt. Vandaar dat deze blog, de Amanprana blog, is gestart.

Bij Amanprana staat biologische voeding en verzorging voorop

Met ieder artikel op deze blog wilt Amanprana jou als lezer een stukje informeren. Informeren over de mogelijkheden die eten kan bieden, informeren over de zaken die nu op dit moment eigenlijk nog mis gaan op gebied van milieu en informeren en laten zien dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Met tips, tricks en achtergrondinformatie.

Met kleine stapjes, kleine aanpassingen en kleine veranderingen kun je al heel veel bereiken. Lees verder, laat je inspireren, stel vragen en geef ons zeker feedback. Wij wensen je in ieder geval veel Amanprana (serene levenskracht) toe!

print